Αρχική Σελίδα

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

καλής ποιότητας Επίδειξη των τοπ οδηγήσεων ταξί για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Επίδειξη των τοπ οδηγήσεων ταξί για τις πωλήσεις
Γεια σου Max. Έλαβα e-mail σας. Ταξί οδήγησε οθόνη σας είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Είμαι ερευνητική αν θα μου επιτρέψετε να είναι ένας παράγοντας και να τα πουλήσουν εδώ.

—— Mandi Bellardi

Οι toppers ταξί που πήρα από την εταιρεία σας να έχει περισσότερη φωτεινότητα από ό, τι αγόρασα από άλλους προμηθευτές. Το περιεχόμενο διαφημίσεων θα μπορούσε να δει κάτω από την ηλιοφάνεια.

—— Neil Boderman

3G απομακρυσμένη σύμπλεγμα ελέγχου είναι τόσο βολικό να λειτουργήσει ότι μας βοηθά να σώσει πολλά εργατικού δυναμικού. Ξέρετε, την εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού σημαίνει να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

—— Carlos Villegas

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd
公司图片 公司图片

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Μάρκες : Ocolour
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~160
Ετήσιες πωλήσεις : 20 million-30 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

  Η Co. τεχνολογιών Ocolour, που περιορίζεται είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στην ερευνητικές ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία οδηγημένης της ταξί επίδειξης. Το Ocolour ισχύει στην υψηλή τεχνολογία και στοχεύει να προσφέρει τις καλής ποιότητας οδηγημένες επιδείξεις. Αρχισμένος το 2008, και τοποθετημένος στην περιοχή Bao'an που είναι το σημαντικότερο κέντρο νεωτερισμών Shenzhen.

  Από καθιερωμένος, συλλέξαμε πολλούς πεπειραμένους μηχανικούς, επόπτες γραμμών παραγωγής και λύση που παρέχουν τους μηχανικούς για να διαμορφώσουμε την ομάδα μας. Τώρα έχουμε πάνω από 160 υπαλλήλους, 30 τους είναι καταρτισμένοι μηχανικοί που εργάστηκαν στην ψηφιακή οδηγημένη βιομηχανία επίδειξης για πάνω από 10 έτη. Με πάνω από την παραγωγή 3000 οθονών τετραγωνικών μέτρων το μήνα, έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας και να παρέχουμε τη σταθερότερη ποιότητα οδηγήσαμε τις επιδείξεις. Έχουμε τον αυτόματο επιφάνεια-τοποθετημένο εξοπλισμό τεχνολογίας. Με τους καταρτισμένους μηχανικούς και τα ακριβή εξεταστικά συστήματα, σιγουρευόμαστε ότι η ποιότητα της οδηγημένης επίδειξης είναι εξασφαλισμένη.

  Κρατάμε την έννοια ότι η συνεπείς ποιότητα και η σταθερότητα είναι η σημαντικότερη αρχή. Επομένως, πραγματοποιούμε την παραγωγή μας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO9001: 2008 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Εν τω μεταξύ, πήραμε το πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος του ISO 14001:2004. Τα προϊόντα της επίδειξης των οδηγήσεων, των οθονών των οδηγήσεων και των σημαδιών των οδηγήσεων απένειμαν τα διεθνή πιστοποιητικά, όπως, UL, το CE, ETL, RoHS, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, και TUV. Επιπλέον, πραγματοποιούμε 7S τη διαχείριση και διαχειριζόμαστε αυστηρά την επιθεώρηση διαδικασίας και ποιότητας παραγωγής, οι οποίοι μας κάνουν να κερδίσουμε πολλή φήμη και στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Max Dan

Τηλ.:: +86-755-2691-5212

Φαξ: 86-755-6160-5212

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)