Αρχική Σελίδα

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Επίδειξη των τοπ οδηγήσεων ταξί για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Επίδειξη των τοπ οδηγήσεων ταξί για τις πωλήσεις
Γεια σου Max. Έλαβα e-mail σας. Ταξί οδήγησε οθόνη σας είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Είμαι ερευνητική αν θα μου επιτρέψετε να είναι ένας παράγοντας και να τα πουλήσουν εδώ.

—— Mandi Bellardi

Οι toppers ταξί που πήρα από την εταιρεία σας να έχει περισσότερη φωτεινότητα από ό, τι αγόρασα από άλλους προμηθευτές. Το περιεχόμενο διαφημίσεων θα μπορούσε να δει κάτω από την ηλιοφάνεια.

—— Neil Boderman

3G απομακρυσμένη σύμπλεγμα ελέγχου είναι τόσο βολικό να λειτουργήσει ότι μας βοηθά να σώσει πολλά εργατικού δυναμικού. Ξέρετε, την εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού σημαίνει να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

—— Carlos Villegas

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Γραμμή Παραγωγής Προφίλ  

  Είμαστε μία από τις προηγμένες εργοστάσια που έχουν πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής. Μηνιαία παραγωγική ικανότητα των 2000 τετραγωνικών μέτρων. Όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται αυστηρά πριν από την έφερε σε.

  Εξοπλισμοί Υποστήριξη

  Έχουμε το πιο προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής στην οθόνη LED βιομηχανία, όπως η αυτόματη SMD, Αυτόματο Μηχάνημα εγκατάσταση των υδραυλικών, μηχάνημα συγκόλληση επανακυκλοφορίας, κύμα συγκόλληση μηχανή, κλπ είναι επίσης εξοπλισμένα με κάποια μηχανήματα ελέγχου της αξιοπιστίας, όπως προγραμματιζόμενη σταθερή θερμοκρασία, φωτομετρική χρωματομετρική ηλεκτρικό Tester για οδήγησε, ηλεκτρική θέρμανση αέρα φυσάει στεγνωτήριο, φωτεινότητα χρωματόμετρο.

   

 • OEM / ODM
  OEM / ODM

  Έχουμε αναπτύξει σύστημα διαχείρισης παραγωγής και επαγγελματική οθόνη LED της έρευνας και της τεχνολογίας deveopment και επίσης να συνεχίσουν να φρέσκο ​​τεχνικές καινοτομίες να παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα είδη των LED οθόνη OEM / ODM υπηρεσίες.

 • Ε & Α

  Δυνατά σημεία

  Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα από επαγγελματίες μηχανικούς, οι οποίοι βασίζονται σε state-of-the-art R & D τμήμα Έρευνας μας. Ε & Α μας ομάδα έχει το δικαίωμα και την εμπειρογνωμοσύνη teh ευκολία πρόσβασης στις τελευταίες τεχνολογικές πλατφόρμες που απαιτείται για να οδηγήσει, να ενισχυθεί και να εξασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει η καλύτερη φυλή. Εμείς διαθέτουν ισχυρούς ένα ευρύ φάσμα των κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και πάνω από 7 χρόνια ύπαρξης deveoped μια μυριάδα των τεχνολογικών πλατφορμών που θα εφαρμοστούν για την γκάμα των προϊόντων, όπως στις αρχές της δεκαετίας ΕΚΓΡΙΣΗ της τεχνολογίας PWM σε σύγκριση με άλλες manufaturers, και τη σοβαρή εφαρμογή της η βαθμονόμηση Dot-to-Dot.

  Έρευνα και deveopment Πολιτική

  Υπήρξε ο πρωταρχικός στόχος της διαχείρισης Ocolour να εξασφαλίζεται η συνεχής ικανότητα FO καινοτομεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αγοράς. Πολιτική και την πρακτική μας είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε χρόνο τουλάχιστον 6% των εσόδων μας είναι να reinveted στο τμήμα R & D.

  ένα. Πλήρης ρύθμιση φωτεινότητας με άθικτα τα επίπεδα του γκρίζου

  Είμαστε η πρώτη πολύ νωρίτερα υιοθετών της Pulse Width Modulation (PWM) Τεχνολογία στην οθόνη LED βιομηχανία. Με την εφαρμογή της τεχνολογίας PWM πάνω Ocolour οδήγησε σύστημα απεικόνισης το επίπεδο-κατασκευή της κλίμακας του γκρι είναι σχεδόν ενσύρματες και παρέμεινε άθικτο, ακόμη και αν μεταβάλλεται η στάθμη εισόδου του σταθερού ρεύματος πηγή εφοδιασμού. Ως εκ τούτου, με τον αριθμό των επιπέδων προσεύχομαι κλίμακας παραμένει άθικτο κάτω από μεταβαλλόμενες παρούσα κατάσταση επίπεδο λόγω αισθητήρες ατμόσφαιρα fi η εικόνα διατηρεί την ταχύτητα και την ομαλότητα της. Όταν θα μεταφερθεί στην καθημερινή ζωή, αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα καθοριστική και οπτικά επωφελής για τους ιδιοκτήτες και τους τηλεθεατές της οθόνης όταν το αισθητήριο του περιβάλλοντος αυτόματη φωτεινότητα συχνά ενεργοποιείται σε μια καθημερινότητα του.

  β. Ενιαία βαθμονόμησης Led

  Ενιαία μας φωτεινότητα LED Τεχνολογία βαθμονόμηση για φωτεινότητα μικρότερη από ± 2%, έτσι ώστε μετά τη βαθμονόμηση, οδήγησε οθόνες μας δείχνουν ακόμα τη φωτεινότητα και την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε όλη την επιφάνεια.

  Ενιαία ledChrome βαθμονόμησης Τεχνολογία που εγγυάται το χρώμα perpect ομοιομορφία σε ολόκληρη την οθόνη LED. Πρόσθετες δέρμα το χρώμα και την τεχνολογία απόδοσης πράσινο χρώμα βαθμολογεί κάθε οδήγησε σε μια εξασφαλίσει μια πιο ήπια εικόνα και μια καλύτερη στερεοσκοπική όραση, να σας φέρει αμέσως πίσω στο φυσικό κόσμο.

  γ. 16-Bit Επεξεργασία χρωμάτων και 7680Hz Ρυθμός ανανέωσης

  Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της μονάδας εξασφαλίζει 16-Bit επεξεργασίας χρώματος και ρυθμούς ανανέωσης των 7680Hz ή περισσότερο, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει την εκπληκτική και ευκρινής εικόνα βίντεο και να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ραδιοτηλεόρασης τρεμοπαίζει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Max Dan

Τηλ.:: +86-755-2691-5212

Φαξ: 86-755-6160-5212

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)